Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie na parze pasternaku (200-500 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
200 g
Składniki
-
500 g wody
-
200 - 500 g pasternaku pokrojonego na 2 cm kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
14 mg
Białko
1.2 g
Kalorie
313.8 kJ /
75 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
GOTOWANIE NA PARZE III
20 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Brokuły i cukinia na parze (BLW, dla dzieci)
15 Min
Gotowanie na parze kalarepy (200-600 g)
30 Min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 Min
Gotowanie na parze jabłek (200-400 g)
20 Min
Gotowanie na parze zielonego groszku (600 g)
25 Min
Gotowanie na parze papryk (350-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 Min
Gotowanie na parze zielonego groszku (200-500 g)
20 Min
Gotowanie na parze papryki (100-300 g)
15 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 Min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 Min